2006-2021, Carta d’amor

Hola, Teteria. Saps què? Aquest mes has fet 15 anys i et vull comentar coses que t’han passat però encara no m’havia parat a explicar-te.

 He recuperat el cartell de la inauguració l’any 2006 i el cartell del 5è aniversari l’any 2011, fotos de les reformes de l’agost del 2014, també la carta que et vaig escriure i el cartell del 10è aniversari el 2016.

Portem molts anys junts, era un noi de 26 anys quan vam començar aquesta aventura. Ara som adults, hem aprés molt l’un de l’altre, tu no has parat de demanar-me que ho fes tot millor, i jo no m’he cansat d’intentar-ho. Després de moltes reformes, de canvis de carta, de noves idees, quan pensàvem que ja tot ho teníem lligat, ha arribat la pandèmia i ens hem hagut d’inventar de nou. La sorpresa ha estat veure que, després de tots aquests anys, l’amor i dedicació que hi hem invertit, els clients ens l’han tornat adaptant-se als horaris, a les ofertes i als formats que hem hagut d’anar canviant en cada moment. Gent de tota la vida ens heu donat la mà, alguns que ja teniu fills, gent que ja no viviu aquí, gent dels pobles del voltant, gent que viviu lluny i inclús gent de Barcelona us heu acostat a Sant Feliu. Gent que heu vingut a viure fa poc per aquí a prop, mares i pares de clients joves, i molta gent jove. Moltíssima. Joves que a d’altres llocs us veuen com una molèstia, perquè se suposa que els joves gasteu poc i la lieu. Doncs mira què curiós, aquí a la Tete ens ho heu donat tot, heu fet de la Teteria casa vostra, col·laboreu en tot el que podeu, joves que no us sap greu gastar a la Tete el poc que teniu, i ho gasteu amb un somriure sincer perquè us sentiu part d’ella i perquè voleu que la Teteria segueixi existint. I us asseguro que tot això no ens passa per alt. Sabeu allò que en els pitjors moments és quan es demostra qui val la pena? Doncs imagineu-vos la llarga llista que tenim nosaltres de persones a qui us devem que la Tete segueixi en peu. No exagero si us dic que sou de les millors coses que ens han passat en la vida de la Tete. A totes i tots, joves i adults, us volem dir una cosa que només es pot descriure amb dues paraules: Us estimem. La Teteria, les treballadores i inclús jo, us estimem. I no pel que gasteu; us estimem per com sou com a persones, perquè entre totes hem creat una gran família, una família que es tria, perquè t’hi sents a gust, perquè ens cuidem els uns als altres. Quantes coses vitals hem après aquest any… Moltes vegades penso que us hauria de pagar jo per tot el que ens aporteu. Penso que m’agradaria organitzar una festa que durés una setmana i pagar-ho tot jo, per compartir més temps amb tothom, i no només uns minuts des de l’altre cantó de la barra. Però això, amigues i amics, sento informar-vos que no pot ser. Almenys això de pagar-ho jo, la festa ja veurem… Així que la millor manera d’agrair-vos que sempre esteu allà quan us necessitem, és seguir oferint-vos el millor que sabem fer. És seguir oferint-vos la Teteria Índia, un espai que batega i respira perquè vosaltres hi bategueu i ens doneu oxigen. De veritat, mil milions de gràcies. Us estimem. Us puto estimem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s