Una nevera per a 4 milions d’habitants

Quan parlem del Parc Agrari del Baix LLobregat, estem parlant ni més ni menys que d’un dels pulmons de Barcelona, i del rebost de productes frescos i de proximitat més proper a una gran metròpoli, que representa el 60% de la població catalana.

El Parc Agrari, tot i les autopistes, gasoductes, línies de ferrocarril, fàbriques, aeroport i multitud d’infraestructures que serveixen per abastir tota l’àrea metropolitana, es troba com un oasi en mig de tot això, on masies, horts, rieres, aus, vegetació, el riu, els aiguamolls, les platges, els espais de lleure ens regalen un privilegiat i singular paisatge. Un extraordinari ecosistema que cal conservar i potenciar, i que sovint, encara no se’n valora prou la importància. I és que realment hem d’entendre com un privilegi per a tota la població urbana, el fet de poder disposar de producte fresc, de qualitat, amb sabor, de temporada i Km 0.

És en aquest context, que diversos establiments del Baix Llobregat hem apostat pel nostre compromís a l’hora d’utilitzar aquestes fruites i verdures, per oferir als nostres clients sota la marca Producte Fresc, i és en aquest context que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, ha realitzat uns vídeos als establiments adherits al col·lectiu Sabors de l’Horta del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Si algun dia voleu allunyar-vos del ritme de la ciutat, podeu agafar la bicicleta, un vespre, travessar camps, vorejar el riu, aturar-vos en algun raconet a veure la posta de sol, i sentir com la brisa us acaricia les galtes mentre estols d’ocells acomiaden el dia amb la seva piuladissa.

http://www.elcampacasa.com/marca/producte-fresc

http://turisme.elbaixllobregat.cat/sabors-de-lhorta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s