Heura, la tercera generació de proteïnes vegetals

A la Teteria Índia hem incorporat recentment un nou ingredient. Es tracta de l’Heura.

Segons els seus propis creadors, Heura forma part d’una tercera generació de proteïnes vegetals, ja que mitjançant tècniques innovadores s’aconsegueix a partir de la soja un aliment de textura, aspecte i fins i tot sabor, molt similar al pollastre.

A diferència d’altres derivats de la soja com la soja texturitzada que s’aconsegueix mitjançant la tècnica d’extrusió en sec, Heura s’aconsegueix amb una tècnica d’extrusió humida de la soja i no requereix tractament previ al seu consum, és a dir, es pot consumir sense cocció prèvia tal com es comercialitza.

Els seus ingredients són aigua, concentrat de soja, oli de gira-sol, sal, aroma i espècies diverses entre les que es troben pebre vermell, pebre, gingebre, nou moscada, macís i cardamom. Cal destacar també que la soja utilitzada prové de cultius que no incentiven la desforestació.

Així, s’aconsegueix un aliment 100% vegà carnós i humit, molt similar a la carn quan es consumeix, concretament al pit de pollastre inclús pel seu aspecte fibrós.

Pels seus ingredients podem dir que aquest nou aliment vegà ofereix molt bones propietats nutricionals, ja que les espècies, la soja i l’oli de gira-sol aconsegueixen una correcta combinació d’hidrats complexos, proteïnes de qualitat, greixos bons i varietat de vitamines i minerals que l’organisme necessita. I el millor, posseeix només 126 kcal per cada 100 grams i podem usar-lo en varietat de receptes tal com si fos pollastre. També conté la famosa vitamina B12 i és apte per celíacs.

Així doncs, a qualsevol dels plats que us oferim a la Teteria Índia, com els kati rolls, els thalis, els tacos, els uttapams, podreu veure que hi hem inclòs aquest nou producte que ja esta revolucionant la creativitat a les cuines veganes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s