Quan l’art i el te es fusionen de manera perfecta

Fa temps que estic esperant que exposi a Barcelona per poder-la anar a veure.

Ruby Silvious és una artista visual i dissenyadora gràfica nascuda a la ciutat de Tacloban, Filipines, i que actualment resideix a Coxsackie, Nova York. Aquesta artista ha guanyat diversos premis i ha exposat a nivell internacional, gràcies a les seves obres on utilitza objectes reciclats i els eleva a refinades obres d’art. L’experiment que ens ha fascinat a la Teteria Índia ha estat el projecte anomenat “363 Days of Tea”. Iniciat el 3 de gener de 2015, es tracta d’un registre diari visual de la seva impressió del moment, utilitzant la bossa de te buida com a tela on dibuixar-hi, creant una nova obra d’art cada dia durant 363 dies. A partir d’aquí, Ruby Silvious va estar produint obres en bossetes de te, en els seus viatges pel sud de França i pel Japó.

ruby04

M’imagino Ruby Silvious escalfant l’aigua, triant el te que li ve de gust en aquell moment, submergint la bosseta, agafant delicadament la tassa calenta i deixant volar la imaginació mentre es delecta amb el sabor i l’aroma d’aquesta deliciosa beguda. Però el que seria un simple objecte quotidià, senzill i que passa tant desapercebut com una bosseta de te usada, posada en mans del talent d’una artista com Ruby Silvious, passa a ser el començament d’un interessant projecte que  acabarà creant adorables peces d’art en format molt petit, on no s’escatimen detalls a l’hora d’aconseguir un resultat final gairebé màgic.

Si durant aquests dies teniu la sort d’estar per Filadèlfia podeu visitar el Paradigm Gallery on hi hauran exposades les seves creacions sota el nom de “Deemed a Canvas” (Ho considerem un llenç) des del 26 de gener fins el 17 de febrer. I si no, sempre pots gaudir dels treballs d’aquesta magnífica artista, visitant la seva Pàgina Web o seguint-la a través de les seves xarxes socials: Facebook i Instagram.  

http://www.rubysilvious.com/

https://www.instagram.com/silvirub/

https://www.facebook.com/ruby.silvious

I ara, vaig urgentment a escalfar aigua per prendre’m el meu te negre de Myanmar!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s