La recepta del burfi de pastanaga

Molts de vosaltres us heu interessat pels pastissets indis de pastanaga que tenim a la Teteria Índia. El primer que heu de saber és que aquests pastissets s’anomenen «Burfi». Doncs bé, aquí us deixo una recepta de la versió més senzilla dels Burfis.

Recepta del Burfi de pastanaga

Temps de preparació: 15 minuts | Temps de cocció: 20 minuts | surten 15 racions

ingredients

Pastanaga ratllada – 1 tassa

Coco ratllat – 1 tassa

Sucre – 2 tasses

Cardamom – 1

Ghee (el ghee es pot substituiïr per mantega) – 2 cullerades

Mètode

Ratllem la pastanaga ben fineta.

Posem una paella al foc sempre a mig gas, escalfem la mantega, afegim el coco i la pastanaga al mateix temps. Ho fregim fins que desapareix l’olor de pastanaga crua i es converteix en una oloreta més dolça.

A part, preparem una safata i la untem amb mantega.

Afegim el sucre i seguim remenant. Una cop la barreja comença a bombollejar, mantenim la flama a mig gas, sempre sense deixar de remenar.

Després d’una estona, la barreja començarà a voler sortir de la paella i es tornarà espesa. També la mantega començarà a supurar. Tot plegat esdevindrà escumós. És aleshores quan finalment hem d’afegir el cardamom en pols.

Ho aboquem tot a la safata que hem preparat anteriorment i deixem que la massa s’acomodi a la safata. Ho tallem amb una espàtula o ganivet fent quadrats.

I ja està llest per menjar acompanyat d’un massala chai.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s